نقوی به «کالاخبر» گفت: در بازار برق بالای ۵ مگاوات تاکنون تنها امکان معاملات با دوره تحویل ماهانه مقدور بود اما به جهت توسعه مشارکت مصرف کنندگان این حوزه، امکان معامله نمادهای معاملاتی روزانه و هفتگی هم فراهم شد.
مدیرعامل بورس انرژی افزود: این اقدام که با هدف فراهم آوردن شرایط مشارکت حداکثری این دسته از فعالان و به درخواست آن ها پیگیری و صورت پذیرفته است امکان جدیدی را هم برای مصرف کنندگان و هم خرده فروشی ها ایجاد می کند.
نقوی ادامه داد: با این اقدام، تنوع دوره های عرضه بیشتر شد و اگرچه در گذشته تنها دوره های تحویل ماهانه را داشتیم اما اکنون شرایط برای دوره های تحویل روزانه و هفتگی هم فراهم شده و قطعا امکان معاملات بیشتری برای فعالان حوزه برق ایجاد خواهد شد و فروشندگان نیز راحت تر می توانند به مشتریان خود در شرایط مختلف پاسخگو باشند.
وی یکی از رویدادهای مهم بورس انرژی در سال گذشته را انتشار اوراق سلف موازی استاندارد نفت صادراتی عنوان کرد و گفت: اواخر سال ۹۹ بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان از این اوراق منتشر شد و در حال حاضر معاملات ثانویه آن در بازار انجام می شود.
نقوی با بیان اینکه بورس انرژی پتانسیل قابل توجهی در تامین مالی صنعت نفت و برق دارد اظهار داشت: توسعه معاملات بازار فیزیکی را با جدیت دنبال می کنیم و خوشبختانه حجم و ارزش معاملات فروردین ماه گواه آن است که رشد قابل توجهی در هر دو بخش اتفاق افتاده و عرضه کنندگان بیشتری تمایل به عرضه فرآورده های خود از طریق بورس انرژی دارند.
ارسال نظر