نفت

آژانس بین‌المللی انرژی پیش بینی خود را از تقاضا در ۲۰۱۹، ۱۰۰ هزار بشکه کاهش داد و به ۱.۲ میلیون بشکه در روز رساند.

به گزارش «کالاخبر» به نقل از رویترز، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد دورنمای رشد تقاضای نفت در ۲۰۱۹ به‌خاطر بدترشدن دورنمای تجارت جهانی کاهش یافته است. البته بسته های محرک اقتصادی و کشورهای در حال توسعه باید رشد اقتصادی را در ۲۰۲۰ بالا ببرند.

آژانس بین‌المللی انرژی که مقر آن در پاریس است و سیاست های انرژی کشورهای صنعتی را هماهنگ می کند ، پیش بینی خود را از تقاضا در ۲۰۱۹، ۱۰۰ هزار بشکه کاهش داد و به ۱.۲ میلیون بشکه در روز رساند ولی اعلام کرد تقاضا در ۲۰۲۰ تا ۱.۴ میلیون بشکه در روز بالا میرود.

در گزارش ماهانه نفت آژانس بین‌المللی انرژی آمده است: با ضعیف شدن رشد اقتصادی ، تمرکز اصلی روی تقاضای نفت است ... پیامدها برای تقاضای نفت روز به روز واضح تر می شود.

بدتر شدن دورنمای تجاری یک مسئله مشترک در تمام مناطق است.

پیش بینی رشد تقاضای نفت با ادامه وضع عوارض آمریکا و چین بر کالاهای یکدیگر در ۲۰۱۸ تحت تاثیر قرار گرفت ولی آژانس بین المللی اعلام کرد افزایش عوارض آمریکا در ماه می را حساب نکرده است.

این آژانس همچنین کمبود رشد تقاضا را در نیمه اول سال به کندی صنعت پتروشیمی در اروپا ، هوای بیش از اندازه گرم در نیم کره شمالی و  ثابت ماندن تقاضای نفت و گازوئیل در آمریکا  مربوط دانست.

رشد تقاضا احتمالاً در نیمه دوم سال به ۱.۶ میلیون بشکه در روز افزایش می‌یابد تا کندی رشد اقتصادی و و مصرف بالای دنیای توسعه نیافته را تسکین دهد.

بسته های محرک اقتصادی احتمالا از رشد در کوتاه‌مدت حمایت می کنند. به علاوه، بانک های مرکزی مهم دنیا هم افزایش نرخ بهره را متوقف کرده‌اند یا کاهش داده‌اند که باید به رشد در نیمه دوم ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ کمک کند.

تحریم‌های آمریکا بر ایران و ونزوئلا ، توافق کاهش تولید اوپک و متحدانش، جنگ در لیبی و حمله به نفتکش ها در دریای عمان تنها  عرضه را بی ثبات کرده است.

تولید نفت ایران ۲۱۰ هزار بشکه در روز در ماه می کاهش یافت و به ۲.۴ میلیون بشکه رسید که کمترین حد از زمان جنگ ایران و عراق در دهه ۱۹۸۰ است. صادرات این کشور ۴۸۰ هزار بشکه در روز کاهش یافت و به ۸۱۰ هزار بشکه در روز رسید.

افزایش عرضه نفت آمریکا و همچنین برزیل ، کانادا و نروژ باعث ۱.۹ میلیون بشکه در روز افزایش عرضه غیراوپک در سال جاری و ۲.۳ میلیون بشکه در ۲۰۲۰ می شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها