به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، این تفاهم نامه دربرگیرنده طرح های ابتکاری بسیاری بین بورس کالای شیکاگو و بورس چندکالایی هند از قبیل تاسیس یک گروه کاری مشترک جهت جستجوی فرصت ها برای توسعه و بازاریابی محصولات و خدمات جدید برای بازارهای ایالات متحده و هند و همچنین همکاری جهت آموزش مشتریان خواهد بود.
براساس توافق اولیه بورس کالای شیکاگو و بورس چندکالایی هند، به زودی مجوزی بر مبنای قراردادهای نفت و گاز با پایه قیمتی روپیه بر اساس قیمت های نایمکس تنظیم و صادر خواهد شد.
«تری دافی» مدیرعامل بورس کالای شیکاگو در این باره می گوید: " هند کلید استراتژی رشد ما در آسیاست و ما از سال ۲۰۰۵ روابط مستحکمی با این بورس داشته ایم. ما به دنبال همکاری های بیشتر به منظور ارائه خدمات بهتر به بازارهای مالی و کالایی هند بوده ایم و از آنجایی که هند در مسیر آزادسازی بازار مالی گام برداشته است، می خواهیم نقش کلیدی را در بین المللی کردن محصولات منتخب این بورس داشته باشیم. "
«درک سامان» همچنین مدیر ارشد بخش بین الملل بورس کالای شیکاگو بیان کرد : "ما از امضاء تفاهم نامه و تمدید قرارداد همکاری با بورس کالای شیکاگو در راستای کشف فرصت ها و همکاری در توسعه محصولات و آموزش بازار بسیار خرسند هستیم. ما خواستار روابط کاری نزدیکتری با بورس چندکالایی هند در بین المللی کردن بازار کالایی آنها و فراهم کردن دسترسی فعالان بازار بین المللی قدرتمندتر در بازارهای هند هستیم."
«ساتیاناندا میشرا» مدیرعامل بورس چندکالایی هند تصریح کرد: " این موافقتنامه فرصت هایی را در اختیار ما قرار می دهد تا بتوانیم روابط خود را با بورس کالای شیکاگو که از اکتبر ۲۰۰۵ شکل گرفته بود، تقویت نماییم. هدف از این امر اعطاء یک بازار با عملکرد بهتر و با محصولات متنوع تر به فعالان بازار کالایی هند به منظور کاهش ریسک و مدیریت بهتر کسب و کار آنها می باشد. ما امید داریم این روابط منجر به رشد فراگیر و تقویت روابط دوجانبه این دو گروه گردد.
«پروین کومار سینگال» مدیر عامل مشارکتی بورس چندکالایی هند بیان کرد: " قرارداد با گروه کالایی شیکاگو نقطه عطف جدیدی در تامین خواسته های و علاقه مندی های بازار مشتقه هند می باشد. امضاء تفاهم نامه با گروه شیکاگو حاصل تلاش های بورس چندکالایی هند در شناسایی و فراهم آوردن محصولات مناسب بوده و این اتفاق برای فعالان بورس هند به خصوص شرکت های کوچک و متوسطی که در حال حاضر توانایی حضور در بورس های بین المللی را ندارد، بسیار خوشایند است. در نهایت، این روابط اهمیت ویژه ای را بازارهای کالایی آینده که آزادانه تر و با روش های بهتری اداره می شود، ایفا خواهد کرد.
ارسال نظر