image-20250204154304-2.png

مدیر سرمایه‌گذاری گروه صنعتی معدنی زرین گفت: در شرایطی که تولید نقره گروه زرین در سال گذشته حدود ۳.۹ تن بود، این رقم به واسطه عرضه در بورس کالا با رشد بیش از ۴۰ درصدی تا پایان سال به ۵.۵ تن می رسد؛ نکته قابل توجه این است که ۳ تن از تولید امسال تنها در ۴ ماه گذشته و به کمک عرضه در بورس کالا محقق شده است.

به گزارش کالاخبر، ورود نقره به بورس کالا توانست نقطه عطفی در رسمی شدن معاملات و توسعه تولید این فلز گران‌بها در ایران شود. این اقدام نه‌تنها شفافیت و نقدشوندگی بازار را افزایش داده، بلکه باعث رشد تولید، ارتقای کیفیت محصولات و بهبود شرایط مالی تولیدکنندگان شده است. تولیدکنندگان نقره همچنین باور دارند که ادامه این روند، همراه با ایجاد ابزارهای مالی نوین، می‌تواند آینده روشنی را برای صنعت نقره در کشور رقم بزند.
وحید پاافشار، مدیر سرمایه‌گذاری گروه صنعتی معدنی زرین، در گفت‌وگو با کالاخبر به بررسی وضعیت بازار نقره در ایران و تأثیر عرضه آن در بورس کالا پرداخت و گفت: پیش از عرضه نقره در بورس کالا، این بازار فاقد ساختار رسمی بود و عمده معاملات به صورت غیررسمی انجام می‌شد. همچنین تولیدکنندگان نقره در ایران عمدتاً محصولاتی مانند قرص نقره تولید می‌کردند که کیفیت پایین‌تری داشت و پرداخت هزینه‌ها نیز به صورت مدت‌دار انجام می‌شد. اما اکنون با بهبود فرآیند تولید، قرص‌های نقره به شمش‌های با کیفیت جهانی تبدیل شده‌اند و پرداخت‌ها نیز به صورت نقدی انجام می‌شود که این امر به توسعه واحدهای تولیدی کمک می‌کند.

رشد چشمگیر تولید با عرضه نقره در بورس
پاافشار افزود: عرضه نقره در بورس کالا باعث افزایش چشمگیر تولید این فلز شده است. به طوری که تولید نقره گروه زرین که در سال گذشته ۳.۹ تن بود، طبق برآوردها تا پایان امسال به ۵.۵ تن افزایش می یابد و پیش‌بینی می‌شود با توجه به روند فروش تولیدات در بورس، این رقم در سال آینده به ۱۰ تن افزایش یابد. وی همچنین خاطرنشان کرد که ۳ تن از تولید امسال تنها در ۴ ماه گذشته و به واسطه عرضه در بورس کالا محقق شده است.
مدیر سرمایه‌گذاری گروه زرین با اشاره به رشد بازار نقره در ایران بیان کرد: ما برای بالا بردن کیفیت در کنار کمیت تولید نقره، طرح‌های توسعه‌ای هم داشته‌ایم تا بتوانیم عملیات پر عیارسازی را انجام دهیم.
وی افزود: در حال حاضر واحد فرآوری و پر عیارسازی ایجاد و طرح‌های توسعه در حال انجام است تا به جای تولید محصول نیمه خام، محصول شمش تولید شود.

مدیریت بهینه سرمایه با راه اندازی صندوق های نقره
وحید پاافشار در پایان بر ضرورت وجود متولیان مالی مانند صندوق‌ها در بازار نقره تأکید کرد و بیان داشت که ایجاد این صندوق‌ها در بورس کالا می‌تواند به راه‌اندازی ابزارهای مالی مانند اوراق سلف مبتنی بر نقره نیز کمک کند. این ابزارها به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران امکان می‌دهد تا ریسک‌ها و نوسانات بازار را مدیریت کنند و از این طریق به توسعه واحدهای تولیدی و استفاده بهینه از منابع موجود در کشور نیز کمک شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها